Bestellen & Bezorging - Bruna Monster - Bruna De Lier

Monster - De Lier
Monster - De Lier
Ga naar de inhoud
Bestellen & Bezorging

Afhalen in de winkel

Je kunt je bestelling ook afhalen bij Bruna Monster en Bruna De Lier. Daarvoor betaal je geen verzendkosten.
Voor het bestellen van boeken op bruna.nl geldt: als je voor 23.00 uur bestelt kun je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag ophalen in de door jou gekozen Bruna winkel. De winkel neemt contact met je op zodra je jouw bestelling kunt ophalen. Kantoorartikelen die je op brunamonster.nl voor 15.00 uur bestelt worden binnen 1-2 werkdagen in de winkel of thuisbezorgd.

Verzendkosten
Je betaalt verzendkosten per bestelling, behalve als de bestelling wordt bezorgd in Nederland en boven de € 20,00 is. Bekijk in de tabel hieronder de hoogte van de verzendkosten per bezorgwijze:
Bezorgwijze

Afhalen in de Bruna winkel

Laten bezorgen in Nederland bij besteding boven de € 20,00
Laten bezorgen in Nederland bij besteding onder de € 20,00
Laten bezorgen in België en Luxemburg
Laten bezorgen binnen Europa
Laten bezorgen buiten Europa
Kosten

Gratis

Gratis
€ 4,99*
Niet mogelijk
Niet mogelijk
Niet mogelijk
Bestellen

Verzamel bij stap 1 van het bestelproces alle producten in het winkelmandje en voer hier eventueel een kortingscode toe. Kies voor 'Naar gegevens' om in te loggen met jouw Bruna account óf om een nieuw account aan te maken. Je kunt ook zonder account afrekenen door alleen je persoonlijke gegevens op te geven.

Wijzig in stap 2 van het bestelproces eventueel het aflever- of factuuradres een kies in stap 3 de gewenste betaalwijze (iDeal). Bij afhalen in de winkel betaal je pas als je je bestelling in de winkel komt ophalen.

Bevestig nu bij stap 4 jouw bestelling en reken deze online af. Je ontvangt vervolgens een bevestiging per e-mail en de bestelling wordt zichtbaar in jouw Bruna account (indien aangemaakt).

Het is ook mogelijk om in één van onze winkels een bestelling te plaatsen.

Bezorging

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met een track&trace code om je bestelling te volgen. Indien de bestelling niet kan worden afgeleverd en deze niet door de brievenbus past zal de bezorger proberen deze bij de buren af te leveren. Je ontvangt dan een kaartje in de brievenbus waarop staat waar jouw bestelling is afgeleverd. Na één afleverpoging wordt de bestelling naar de dichtstbijzijnde Postnl verstuurd waar je deze zelf kunt afhalen.

Na de eerste (mislukte) afleverpoging kun je via de track&trace code eventueel een ander afleveradres, een ander levertijdstip of afleveren bij Postnl doorgeven.

Molenstraat 41
2681 BM Monster
(0174) 280235
info@brunamonster.nl
Maandag 08:30 t/m Donderdag 18:00
Vrijdag 08:30 - 18: 30
Zaterdag 08:30 - 17:30
Zondag gesloten
Getoonde prijzen zijn inclusief BTW | © Bruna Monster
(0174) 613980
info@brunadelier.nl
Hoofdsrtaat 56a
2678 CL De Lier
Maandag 08:30 t/m Donderdag 18:00
Vrijdag 08:30 - 20: 00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag gesloten
Terug naar de inhoud